KOVČEG DJEDA BOŽIĆNJAKA

Kovčeg Djeda Božićnjaka interaktivni je blagdanski poklon za cijelu obitelj, koji će vam pružiti nezaboravne blagdanske trenutke u toplini vlastitog doma.

Kovčeg sadrži sav potreban materijal i pribor za izradu čak pet kreativnih igara i radionica, tiskanu ilustriranu brošuru s uputama za izradu, kuvertu i papir za napisati pismo Djedu Božićnjaku, te Ho-Ho-Ho Božićni poklončić iznenađenja.

Kada sve izradite i završite s igrom, iz kovčega izvadite karticu s QR kodom, ušuškajte se i uživajte u ONLINE božićnoj dječjoj predstavi na hrvatskom jeziku s toplom božićnom pričom i snažnom porukom.

ONLINE BOŽIĆNA DJEČJA PREDSTAVA

Skeniranjem QR koda koji se nalazi na kartici unutar Kovčega, "otključat" ćete online video s dječjom božićnom predstavom na hrvatskom jeziku po originalnom scenariju glumice Jasne Palić Picukarić, uz koju se u glavnim naslovnim ulogama nalaze i glumac i radijski voditelj Saša Buneta te stand up komičar Marko Petar Orešković. Tko je Marko, tko Mara, a tko Djed Božićnjak, otkrijte u predstavi!

Uz predstavu tu su i video upute za izradu svih kreativnih radionica/igara nastalih pod ravnanjem naše drage Maje Jurin iz Malih kreativaca, spotovi dječjeg zbora Zagrepčanke i dečki, te još mnogo zanimljivosti.

 • 4 i više Kovčega
 • 876,00 kn

Kovčeg Djeda Božićnjaka uključuje:

 • - 5x kreativnih igara i radionica za cijelu obitelj
 • - sav potreban materijal i pribor za izradu
 • - tiskanu ilustriranu brošuru sa svim koracima izrade i još mnogo zanimljivosti
 • - karticu s QR kodom za pristup online sadržaju
 • - video s originalnom božićnom dječjom predstavom u režiji Maskote.HR tima
 • - božićne spotove zbora Zagrepčanke i dečki
 • - Ho-Ho-Ho božićni poklončić iznenađenja
 • - originalnu kuvertu i papir za napisati pismo Djedu Božićnjaku

U cijenu Kovčega uključena je i dostava na području Republike Hrvatske.
Ukoliko naručite više Kovčega možemo ih poslati i na više različitih adresa.
U cijenu je uračunat PDV.

Vaš Kovčeg Djeda Božićnjaka vilenjaci mogu zapakirati i poslati najkasnije
u ponedjeljak 20.12.2021. u podne, tako da smo donekle sigurni da ih saonice
Djeda Božićnjaka na vrijeme dopreme na vaše krovove.
(no ne ostavljajmo ovako važne stvari za zadnji dan)

  daysatiminutasekundi0
 • 0
 • 0
 • 0

11 godina s Vama

Kao vilenjaci Djeda Božićnjaka radimo na pakiranju poklona, dostavi istih i stvaranju božićne čarolije već 11. godinu za redom.

Shopping centre, urede poduzeća i kino dvorane, u kojima smo svake godine izvodili novu, originalnu božićnu predstavu, privremeno smo zamijenili photo & video studijem u kojem je snimljena ovogodišnja božićna predstava.

Brzo smo kontaktirali Djeda Božićnjaka & Baku Mraz i oni su nam osobno sugerirali da je ovo najbolji mogući način za donijeti dašak čarolije u tople domove svih mališana. Mi vjerujemo u Božić i od njega ne odustajemo!

[B2B] Tvrtka ste i želite naručiti Kovčege za svoje zaposlenike i njihove mališane?

Ukoliko ste predstavnik poslovnog subjekta i potrebne su Vam veće količine kovčega Djeda Božićnjaka pošaljite nam upit kako bismo u maniri brzih vilenjaka za Vas napravili čarobnu i neodoljivu ponudu.

Pobrinuli smo se i za personalizaciju samog kovčega tako da vas već na prvi pogled očekuje logo na naljepnici s vanjske strane kutije. U samoj kutiji nalazi se personalizirana kartica s QR kodom i lozinkom koje vam omogućuju pristup zasebnoj landing page stranici na www.maskote.hr kojoj ćete pristup imati samo vi, vaši zaposlenici i njihovi mališani. Za kraj ćete im napisati i ostaviti jednu toplu poruku za nadolazeće blagdane i još uspješniju Novu godinu.

Svaka tvrtka će na svoja vrata dobiti unaprijed naručen i dogovoren broj Kovčega. Na području Grada Zagreba sve pakete dostavit ćemo osobno, dok na sve lokacije izvan Grada Zagreba postoji mogućnost dostave putem kurirske službe.

Lista dugogodišnjih partnera Božićne priče Maskote.HR

Često postavljena pitanja

Kovčeg Djeda Božićnjaka idealan je blagdanski poklon paket za djecu, ali i cijelu obitelj.

U paketu se nalazi 5x interaktivnih igara i radionica, božićni poklončić, kuverta i papir za napisati pismo Djedu Božićnjaku, tiskane i video upute za igre/radionice s autorskim ilustracijama i nova autorska ONLINE božićna predstava na hrvatskom jeziku koju će premijerno od 01.12.2020. moći pogledati svi koji su na vrijeme osigurali svoj Kovčeg Djeda Božićnjaka.

Cijena za narudžbu jednog Kovčega Djeda Božićnjaka iznosi 279,00 kn, u što su uključeni i troškovi dostave na području Republike Hrvatske. Cijena za dva Kovčega, a koji se mogu poslati na dvije različite adrese iznosi 259,00 kn po Kovčegu tj. 518,00 kn ukupno za oba Kovčega. Ukoliko se odlučite za narudžbu tri Kovčega jedinična cijena je još niža i iznosi 239,00 kn po Kovčegu tj. 717,00 kn ukupno za sva tri Kovčega. Najpovoljnija cijena Kovčega odnosi se za narudžbu 4 Kovčega, kada cijena po Kovčegu iznosi svega 219,00 kn, odnosno 876,00 kn za sva četiri Kovčega zajedno.

Napominjemo da je u sve cijene uključena dostava na području Republike Hrvatske, i mogućnost slanja na više adresa. U sve cijene je uključen PDV.

Za jakooo puno paketa paketa pošaljite nam upit na info@maskote.hr kako bismo napravili posebnu ponudu za Vas.

Vilenjačka Maskote.HR služba narudžbe pakira najkasnije do ponedjeljka 21.12. u podne kako bismo bili sigurni da će se ispod božićne jelke naći i Kovčeg Djeda Božićnjaka. To je krajnji rok za narudžbe ako odaberete plaćanje prilikom preuzimanja kao opciju, dok je petak 18.12. zadnji dan za uplatu internetskim bankarstvom ili općom uplatnicom. 

Kako vilenjaci ni vi ne biste bili pod stresom svoj(e) Kovčeg(e) naručite na vrijeme (idealno početkom prosinca).

Kovčeg(e) dostavlja kurirska služba DPD, no sve po napucima Djeda Božićnjaka - precizno, točno, i uz SMS najavu dolaska.

Napomena: keksi i mlijeko za DPD dostavljače nisu obavezni. Ali su poželjni.

Kovčeg(e) Djeda Božićnjaka možete platiti dostavljaču prilikom preuzimanja ili putem direktne bankovne transakcije (opća uplatnica ili internetsko bankarstvo). Ove godine još uvijek nemamo mogućnost plaćanje kreditnim karticama/Pay Pal-om.

Kovčeg(e) Djeda Božićnjaka možete platiti: 1) dostavljaču prilikom samog preuzimanja (plaćanje pouzećem) ili, 2) putem direktne bankovne transakcije (općom uplatnicom ili internet bankarstvom).

 

Ukoliko se odlučite za plaćanje pouzećem Vaša narudžba bit će obrađena isti dan, dok će kod opcije plaćanja direktnom bankovnom transakcijom narudžba biti obrađena onog dana kada sredstva budu vidljiva na našem računu.

 

Dostava Kovčega je unutar 3 radna dana s dostavnom službom DPD, a koja će Vas kontaktirati SMS-om i pozivom oko termina preuzimanja istog. Predviđeno vrijeme može odstupati u izvanrednim okolnostima, prvenstveno za Dubrovnik i/ili otoke.

 

Ove godine još uvijek nemamo mogućnost plaćanja Kovčega kreditnim karticama / Pay Pal-om / KEKS payem no Djedica nam je javio da već sada razmišlja i o tim opcijama.

Apsolutno. Možete naručiti više poklon paketa i poslati ih na više adresa, vašim unucima, nećacima, kumićima, poslovnim partnerima. Odaberite koliko paketa želite i u polje "Napomena uz narudžbu" upišite sve adrese.

To je svakako naša namjera i želja. Ukoliko na vrijeme naručite kovčeg djeda Božićnjaka, možete računati da će naše vilenjakinje krasopisom napisati toplu božićnu poruku za osobe kojima je naminjen poklon, na do 160 znakova.

NARUČITE KOVČEG DJEDA BOŽIĆNJAKA

Božićna čarolija i zabava za cijelu obitelj

VRH