Jedinstvena usluga na našem tržištu kojom omogućavamo bezbrižno upravljanje vašim maskotama, od izrade do prezentacije

U našem prostoru, vaše maskote čuvamo s najvećom pažnjom kao da se radi o našoj vlastitoj djeci. Nakon što smo izradili maskotu i pripremili je za svjetla reflektora, naši stručni i educirani animatori spremno čekaju vaš poziv za sljedeći event. Poštivajući korporativni identitet razveselit ćemo i male i velike uzvanike. Po završetku eventa pažljivo ćemo je skladištiti i planirati nova druženja.

  • jedinstvena usluga na tržištu
  • stručni i educirani animatori
  • edukacija o ponašanju i zadacima
  • poštivanje korporativnog identiteta
  • spremnost i dostupnost maskote
  • ispravno održavanje i skladištenje
  • sitni popravci i korekcije
  • tjedno, mjesečno ili kvartalno planiranje

Zajedno planiramo vaše marketinške aktivnosti

Ovisno o dinamici vaših marketinških aktivnosti unaprijed ćemo napraviti plan i program angažmana. Dinamiku možemo definirati i projektno, ovisno o vašim potrebama. Vaša maskota je kod nas, brižno čuvana i spremno čeka novo pojavljivanje. I tu Vaše brige prestaju, a naša uživancija počinje.

Osiguravamo stručne i educirane animatore

Naši animatori s bogatim iskustvom u nošenju maskota i animaciji kao takvoj, u svakom su trenutku spremni pojaviti se na željenom događanju. Biti izvođač u maskoti može biti jako zabavno, ali postoje neke stvari koje moraju biti usvojene, uključujući stvari koje nikako ne bi trebalo raditi.

Vodimo brigu o vašem korporativnom identitetu

Maskotu je teže nositi nego što mislite. No ne samo nositi, nego predstavljati u punom smislu te riječi. Potrebna je predanost, energija i jedinstvena osobnost kako bi se ispunio njezin potencijal. Nemojte pasti u zamku i posao predati prvom slobodnom animatoru koji je dostupan u subotu.

Veliku pažnju posvećujemo sigurnosti svih uzvanika

Na svakom događanju posebno vodimo brigu o sigurnosti djece, roditelja i uzvanika. Biti izvođač u maskoti može biti jako zabavno, ali postoje neke stvari koje treba zapamtiti i osigurati najbolji mogući posao - uključujući stvari koje ne bi nikako trebalo raditi. Naši ih animatori znaju.

Pazimo na vaše maskote kao da su naše vlastite

Ako maskotu koristite kao dio svoje marketinške strategije, briga o istoj, a kada nije u upotrebi, treba imati visoki prioritet. Na taj način produžujemo životni vijek maskote. Poduzimanjem nekih jednostavnih mjera, zaštitit ćemo je od oštećenja i neželjenih utjecaja kao što su prašina, vlaga, plijesan ili kukci.

Maskote redovito održavamo i dezinficiramo

Osim klasičnog održavanja iglom, koncem i ljepilima, te onog nešto zahtjevnijeg koji uključuje posebna sredstva i kemijsko čišćenje, maskotu je potrebno povremeno dezinficirati od virusa i bakterija. Koristimo posebne dezinficijense koji ne oštećuju materijale i potpuno su bezopasna za animatore koji ih nose.

MASKOTE KOJIMA UPRAVLJAMO

MEDO ŠTEDO

ERSTE BANKA

PČELICA

ZAGREBAČKA BANKA

OJAČAJTE SVOJ BREND

Ako želite još kvalitetniji način upravljanja maskotama vašeg poduzeća i u svakom trenutku biti sigurni da ih imate na raspolaganju za promocije diljem Hrvatske, svakako nam prepustite brigu u tom segmentu.

VRH