IZRADA I NAJAM MASKOTA I KOSTIMA

Za veliko veselje i puno dobrih fotki nema boljeg od maskota. Unajmite maskotu po izboru. Ako želite da izradimo maskotu samo za vas možemo je osmisliti,nacratati i sašiti, ali i brinuti o njoj nakon eventa, sve do novog eventa.

Zabavne maskote

ANGAŽMAN ANIMATORA I ARTISTA

Volimo djecu i volimo kada uče i smiju se. Naši animatori su iskusni i koriste poseban pristup kako bi kreairali kvalitetno vrijeme za djecu i dan za pamćenje.

Proslave

ORGANIZACIJA ROĐENDANA I PROSLAVA

Bilo kad, bilo gdje. Maskote.HR tim osigurat će iznimno dinamičan sadržaj i stvoriti super atmosferu. Rođendan ili proslavu možete organizirati na bilo kojoj lokaciji u Hrvatskoj. A velika je vjerojatnost da smo na njoj već i bili.

Baloni

DEKORACIJE OD BALONA

Uz odličnu atmosferu, nema toga što će u trenutku bolje dočarati da se u prostoru događa nešto posebno, od balona. Šarenilo boja i oblika balona te mašta za kreiranje raziličitih formi, stvorit će jedinstven ugođaj u vašem prostoru. Vanjskom ili unutarnjem.

DJEČJE PREDSTAVE

Čaroban dječji svijet, dobra priča i glumci, učinit će još ljepšim. Uz mnoštvo originalnih scenarija za dječje predstave, posebno smo ponosni na najizvođeniju predstavu, interaktivni event – Božična priča. Sve predstave su prilagodljive i ako želite, u njih spretno možemo ubaciti priču o vašem brendu.

Dječje predstave

ZABAVNE ATRAKCIJE

Društvene igre sastavni su dio svake dobre zabave. No, da bi event, proslava ili rođendan bili nezaboravni, tu su naše zabavne atrakcije. Što kažete na cjelodnevno skakanje u dvorcu na napuhavanje, zipline ili utrku s eco quadovima?

Organizacija evenata

ORGANIZACIJA EVENATA ZA MALE I VELIKE

Kada organiziramo evente za male, na kojima su često i veliki, plivamo kao ribe u vodi. Imamo puno energije, puno opreme i scenografije te uigran tim animatora i artista koji će kreirati zabavu o kojoj će se dugo pričati. Osim bujne mašte koja će stvoriti potpuno novi sadržaj, razvili smo organizacijske procese koji će i najsloženije zahtjeve riješiti brzo i lako.

BOŽIĆNA PRIČA

Volimo prosinac za koji se pripremamo već od listopada. Već smo uskočili u Božićni duh, nosimo kapice, krpamo kostime, svakodnevno se čujemo s Djedom Božićnjakom. U dosluhu s Bakom Mraz, znamo točno kada će Djed Božićnjak doći u vaš grad. Božićna priča svake je godine ispričana na različit način i njen duh sve je snažniji.

VRH